Lisa Lemmerling

Geluk zit in de kleine dingetjes….

Hallo, ik ben Lisa Lemmerling – Cox. Ik ben 35 jaar, getrouwd met Ralf en samen met onze 2 dochters Lynn en Lott wonen we in Boxmeer.

In 2015 ben ik Hand in Hand begonnen, omdat ik meer voor mensen met een beperking wilde betekenen dan ik op dat moment kon doen bij de dagbestedingsgroep waar ik toen werkte.
Om tijdens mijn 2e zwangerschap de cliënten te blijven begeleiden heb ik, voor de cliënten die dat wilden, Vera aangenomen om mij te vervangen. Vera vond het heel erg leuk en ook de cliënten waren erg blij met haar. Toen ik terugkwam van zwangerschapsverlof is Vera gebleven en heeft zij nog meer vaste cliënten gekregen. In 2019 is Meike erbij gekomen en in 2022 Britt. In 2024 is ons team verder uitgebreid met Meike en Kim.

We hebben ieder onze eigen specialisaties, maar werken allemaal vanuit dezelfde visie en met net zo veel liefde en zorg om de cliënten te begeleiden. Mijn specialisaties zijn het begeleiden van mensen met psychische problemen en/of autisme. Omdat ik in de penitentiaire inrichting in Vught op de PPC afdeling (Penitentiair Psychiatrisch Centrum) heb gewerkt zijn ook de mensen met complexere psychische problematiek voor mij een uitdaging waarbij ik altijd zoek naar mogelijkheden.

Ik ben enorm trots op ons team, hoe wij de cliënten geven wat ze verdienen en waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Persoonlijke aandacht, echt naar ze luisteren en er voor ze zijn. Het zit in de kleine dingetjes, die voor ieder van ons een mooi en gelukkig leven maken. Ook voor mensen met een beperking. Samen activiteiten ondernemen, erop uit gaan en Hand in Hand werken aan de gestelde doelen. Daar sta ik voor. Daar staan wij voor.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Lisa Lemmerling

Onze visie op begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht en liefde krijgt die hij of zij verdient.

Van mensen, voor mensen.

WMO begeleiding Hand in Hand Begeleiding

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen

Adres

Bakelgeertstraat 21
5831 CS Boxmeer