Kim Willems

Kim Willem Hand in Hand

Creatief opzoek naar jou wensen en doelen

Mijn naam is Kim Willems, 26 jaar en woonachtig in Sint Anthonis. Ik ben een fanatieke volleybalster die graag sociaal en actief bezig is. In 2018 ben ik afgestudeerd als Sportkundige/Bewegingsagoog aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik de minor Aangepast Sporten afgerond waarin we kennis hebben gemaakt met vele doelgroepen en beperkingen. Daarnaast heb ik ook tijdens mijn stages kennis mogen maken met bijzondere doelgroepen, zoals bij Visio in Grave waar ik mocht sporten, bewegen en zwemmen met kinderen met een visuele (en meervoudige) beperking. Na kort als Vitaliteitscoach gewerkt te hebben, ben ik fulltime terug de recreatie- & horecabranche ingegaan.
 
Vanaf mei 2024 mag ik mij aansluiten bij Hand in Hand, om echt weer iets te kunnen betekenen voor de medemens en mijn sportieve zorghart in te zetten. Het bieden van een luisterend oor, samen op zoek naar een creatieve en passende oplossing, samen kleine momentjes bijzonder maken en vooral samen aan de slag gaan.
 
Begeleiding op maat, voor iedere doelgroep, naar ieders wensen en behoefte is wat ons werk zo mooi en bijzonder maakt. Ik kijk er naar uit om samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte activiteit of dag invulling, een spelletje of gewoon gezellig samen te kletsen.
 

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Kim Willems

Onze visie op begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht en liefde krijgt die hij of zij verdient.

Van mensen, voor mensen.

WMO begeleiding Hand in Hand Begeleiding

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen

Adres

Bakelgeertstraat 21
5831 CS Boxmeer