Britt van Duijnhoven

Britt van Duijnhoven Hand in Hand

Samen mogelijkheden onderzoeken en uitdagingen aangaan

Leuk om je te leren kennen, mijn naam is Britt van Duijnhoven en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met Sjuul en onze 2 katten in Gennep. In het dagelijkse leven wandel ik graag (met de nodige tussenstops bij een gezellig lunchcafé of koffietentje), geniet ik van spontane weekendjes weg of sta ik graag te bakken of kokkerellen in de keuken. Ik vind het fijn om vrienden en familie om mij heen te hebben, maar ik vind het ook heerlijk om een momentje voor mezelf te hebben, zodat ik buiten een boek kan lezen in het zonnetje.Door het afronden van mijn opleiding Sociaal Agogisch Werk-gehandicaptenzorg in 2016 heb ik ervaring op mogen doen binnen verschillende groepen bij Dichterbij. Van ouderen/matig/ernstig verstandelijk beperkt, tot gedragsproblematiek. In mijn werkveld merkte ik dat de 1 op 1 momenten iedereen goed deden, wat ervoor zorgde dat iemand open bloeit. Van een praatje of een wandeling tot soms ‘gewoon’ even niks hoeven. Met mijn creatieve brein ben ik hierna in een kleinschalige organisatie, met jong volwassenen gaan werken en vanuit hier merkte ik dat mijn passie (nog) meer kwam te liggen bij op maat gemaakte begeleiding. Ik ben ervan overtuigd dat 1 op 1 begeleiding een positieve draai geeft een jouw leven!

Hoe fijn is het dat zoiets mogelijk is, dichtbij, op maat gemaakt is en zoveel mogelijkheden heeft? Ik ben een begeleidster die graag samen met jou de mogelijkheden onderzoekt en uitdagingen opzoekt. Door mijn enthousiasme zullen we keer op keer iets vinden, passend bij jouw wensen en behoeftes.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Britt van Duijnhoven

Onze visie op begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht en liefde krijgt die hij of zij verdient.

Van mensen, voor mensen.

WMO begeleiding Hand in Hand Begeleiding

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen

Adres

Bakelgeertstraat 21
5831 CS Boxmeer